O nama – SVE ZA VOLVO

Naša firma „Sve za Volvo“ počela je sa radom 2002. godine i od tada do danas se bavimo Volvo putničkim programom. Prvobitno je servis bio u Kaluđerici, a od 2017. godine je prebačen na lokaciju u Zemun polju.

Osnivač i vlasnik Marko Raičević zanat je počeo kao samouki majstor. U početku se bavio osnovnim stvarima vezanim za mehaniku automobila, i vremenom je učio i upoznavao se sa svakim modelom Volvo brenda. Godine usavršavanja u zanatu dovele su do toga da je Marko danas profesionalni majstor za Volvo vozila koji može da reši svaki problem koji se pojavi na Vašem modelu.

Naš stručan tim servisera će Vam pružiti kvalitetne usluge iz oblasti auto-mehanike, auto-elektrike i auto-elektronike. Njihov pristup Vašem automobilu je sa punom pažnjom, posvećenošću i jako su pedantni. Takođe posedujemo originalnu Volvo dijagnostiku koja sa sigurnošću otkriva neispravnosti na Vašem vozilu, a samim tim mnogo brže i lakše se rešava svaki eventualni problem.

Veliki lager polovnih delova za sve Volvo modele omogućava Vam da na jednom mestu možete i kupiti deo i da Vam naši serviseri ugrade po povoljnim cenama. A ako ste ipak za nov deo, možete poručiti originalni Volvo deo kao i nov deo renomiranih proizvođača.

Koliko smo posvećeni automobilima, toliko smo posvećeni i našim klijentima da ih ugostimo i da se osećaju prijatno kod nas. Za kvalitetne usluge i prijatnu atomosferu, vrata našeg servisa su Vam uvek otvorena.

Dobro došli!